Feedback & Klachten

FeedBack & Klachten

Wij vinden het belangrijk om met onze klanten te streven naar het verbeteren van onze dienstverlening. Wij nemen uw eventuele feedback en  klachten dan ook serieus en gaan uiteraard samen met u kijken voor een passende oplossing wanneer produkten niet leverbaar zijn, in back-order staan of helemaal niet meer geleverd kunnen worden. Mocht u een klacht, negeatieve ervaring of verbetering voor of over ons hebben en deze met ons willen delen, stuurt u dan een mail naar onze klantenservice via shop@ecoalltheway.com en wij nemen contact met u op.  Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing, om te zorgen dat we een vervelende situatie toch een positieve wending kunnen geven.

Heeft u een klacht over een product? 

Vermeld in de email het ordernummer van de bestelling, de reden van de klacht, de klacht omschrijving en eventueel foto's bij zichtbare klachten. Dit versnelt het process aanzienlijk en hierdoor kunnen wij uw klacht sneller behandelen. 

Heeft u een klacht over een verzending?

Vermeld in de email het ordernummer van de bestelling, de reden van de klacht, het track and trace nummer van de zending en uw correct adresgegevens. Hiermee kunnen wij uw klacht sneller onderzoeken met PostNL. 

Heeft u een klacht over onze dienstverlening?

Dat horen wij niet graag en dit willen wij dan ook graag samen met u oplossen. Vermeld in de email uw naam, ordernummer van de bestelling en de reden van de klacht. Geeft u ook aan op welke manier u wilt dat wij u benaderen, dit kan per telefoon, e-mail of Whatsapp. 

© 2019 - 2021 ecoalltheway.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel