Veilig en Circulair werken in de werkplaats

Het creëren van een veilige en milieubewuste werkomgeving voor werkplaatsen van automotive geralateerde organisaties is onze misse. Een concreet voorbeeld is het circulair inzetten van gevarensymboolvrije, ecologsiche reinigings- en onderhoudsmiddelen waarmee ECO all the Way graag bijdraagt aan het behalen van uw MVO doelstellingen.

Naast het leveren van producten met een veiligheidsgarantie voor uw medewerkers nemen wij de verpakkingen na gebruik zelf retour welke vervolgens op een duurzame, klimaatneutrale wijze worden gerecycled tot een nieuwe waardestroom. ECO all the Way doet dit via de recycle faciliteit die samen met stakeholders is ingericht en waarmee, indien er gekozen wordt voor onze premium verpakkingen, 95% van het retourgenomen afval opnieuw weg vindt als nieuw product in de Automotive branche. "Closing the Loop" noemen ze dat, wel zo gaaf toch?!

UIteraard doet ECO all the Way aan CO2 compensatie voor productie en verreden transport waarmee de koers naar een volledig klimaatneutrale keten is ingezet. Wij noemen dat MRO, Maatschappelijk Relevant Ondernemen, doet u mee?

 

© 2019 - 2022 ECO all the Way | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel